Почитувани,Во врска со потребната документација за пријавување на огласот за кандидати за слушатели за 8 генераци имам прашање во врска со документите за завршени дипломски и додипломски. Дали е во ред да се поднесе диплома за завршен 1 циклус на студии и уверение за завршен втор циклус на студии, со оглед на тоа што дипломата не ми е подигната а поради целата ситуација со Ковид не знам колку би траела процедурата?

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.