Почитувани,Во врска со известувањата за објавувањето на оглас за прием на слушатели во VIII генерација на Академијата, на вашата веб страна, ќе може ли да ме известите кога ќе биде објавен огласот, кои се условите, потребните документи и рокот за пријавување? Ви благодарам однапред!

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.