Почитувани, дали доставувањето на документи преку полномошник важи само за дополнување на документи за кандидати пријавени од претходниот оглас, или преку полномошник може да се достават и документи за лице кое прв пат се пријавува?

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.