Почитувани, дали документите треба да ги доставам лично или може и преку полномошник?

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Почитуван/а документите можете да ги доставите и преку полномошник. За повеќе информации погледнете ги известувањата на Веб страната на Академијата, или пак одговорите на прашањата кои се веќе поставени каде ќе најдете повеќе и за Вашете прашање.