Koga ce bide objaven oglasot za priem na VIII generacija slusateli na pocetna obuka za sudii i j.obviniteli? Fala odnapred…

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Одговор: Се што е поврзано со објавување на огласот, како и за сите понатамошни чекори, Академијата навремено ќе објавува на својата Веб страна. За таа цел, Ве молиме редовно да ја следите Веб страната на Академијата.