Јас имам доставено документи еднаш во декември 2015 година, па ме интересира дали тие документи сеуште ги поседува академијата и доколку се пријавам сега за новиот оглас дали е потребно одново сите документи да се достават или само тие кои имаат промена како што е доказот за стаж или слично.

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.