(мкд) Резултати по приговори и жалби

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Почитувани кандидати кои го положивте психолошкиот тест,

Ве информираме дека по конечност на одлуките по приговори и жалби на резултатите од квалификацискиот тест, денес Комисијата за приемен испит одржа седница на која ги утврди бодовите од квалификацискиот тест. Во прилог следи листа на резултати со освоени бодови на квалификацискиот тест по приговори и жалби.

Со почит,

Академија за судии и јавни обвинители