(мкд) ПОЧИТУВАНИ КАНДИДАТИ КОИ СЕ ПРИЈАВИВТЕ НА ИСПИТОТ ЗА ПРИЕМ ВО ПОЧЕТНАТА ОБУКА ЗА VII ГЕНЕРАЦИЈА

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Академијата за судии и јавни обвинители, согласно воспоставената пракса сите корисни информации редовно и навремено ги објавува на својата Веб страница.

Со цел да бидете во тек со сите актуелности ве молиме да ја следите нашата Веб страна,бидејќи силно веруваме дека нејзините содржини ќе бидат во ваша полза.

Воедно, ви нудиме уште една можност да ја следите нашата работа и преку нашата Фејсбук страница.

 

Со почит,

Директор,

            Проф.д-р. Наташа Габер Дамјановска