(мкд) Известување

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019/2021 година,

Ве известуваме дека квалификациониот испит  ќе се одржи во Компјутерскиот центар на Правниот факултет во Скопје.

 

Поради големиот број на пријавени кандидати, а ограничени технички капацитети за одржување на испитите, полагањето ќе одржи во групи на 10, 11, 12, 13 и 14 Септември и тоа поделени во следните термини:

 

10 Септември (вторник) со почеток во 16:30 часот  (I група)

11 Септември (среда) со почеток во 16:30 часот  (II група)

12 Септември (четврток)

III  група  со почеток во 11:30

IV група со почеток во 15:30

13 Септември (петок)

V  група со почеток во 11: 30

VI  група со почеток во 15:30

14 Септември (сабота)

VII група со почеток во 9:00 часот

VIII група со почеток во 13:00 часот

IX група со почеток во 17:00 часот

Воедно Ве информираме дека распоредот  на кандидати, поделени по денови, групи и термини на полагање можете да го погледнете  ТУКА.

За сите дополнителни информации слободно контактирајте не

Ви посакуваме успех

      Со почит,
Директор
Проф. д-р Наташа Габер Дамјановска