(мкд) Известување

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Со цел непречено одвивање на полагањето на тестот за познавање на еден од трите најчесто користените јазици на ЕУ, кој ќе се одржи на 26.08.2019 и 27.08.2019 година, Ве известуваме дека доколку имате било каков проблем со пронаоѓање на Вашата испитна шифра, термин за полагање и слично, Ви стоиме на располагање и слободно може да ги контактирате секретарот и заменик секретарот на Комисијата за приемен испит и за време на викендот, на следните телефонски броеви075/203-897 и 078/442-437.
 
Воедно, Ви напоменуваме дека термините за полагање се веќе утврдени, внесени во електронскиот систем и истите не е можно да се менуваат. Исто така, Ве потсетуваме дека неопходно е со себе да носите документ за идентификација кој ќе биде прегледан при влез на полагањето и ќе биде пред Вас за целото времетраење на полагањето
 
Со среќа!
 
Со почит,
Директор
Проф. д-р Наташа Габер Дамјановска