(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ве известуваме дека полагањето на психолошкиот тест ќе се одржи на деновите 12 и 13 октомври 2019 година (сабота и недела).

Во однос на листите со кандидати за полагање, местото и часот на одржување на психолошкиот тест, дополнително ќе следи известување.

 

Со почит

Академија за судии и јавни обвинители

Директор

Проф. д-р Наташа Габер Дамјановска