(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021 во прилог е листата на кандидато кои го положиле тестот за интегритет:

Резултати – тест за интегритет

Воедно ве известуваме дека полагањето на писмениот (практичниот) дел од испитот ќе се одржи на следниве термини:
09 ноември 2019 година
Група I – од 09:00 до 13:15 часот
Група II – ОД 13: 30 до 17:45 часот
10 ноември 2019 година
Група III – од 09:00 до 13:15 часот
Група IV – ОД 13: 30 до 17:45 часот
11 ноември 2019 година
Група V– од 09:00 до 13:15 часот
Група VI – ОД 13: 30 до 17:45 часот
Во прилог е распоредот за полагање по група:

ПРАКТИЧЕН ДЕЛ ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ
Полагањето ќе се одржи во Компјутерскиот Центар во правниот факултет “Јустинијан Први “ – Скопје. Кандидатите да бидат присутни пред просториите најмалку 30 минути пред почетокот на полагањето.

Ви посакуваме среќа
Проф д-р. Наташа Габер Дамјановска