(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас  за прием во почетна обука 2019-2021, полагањето на тестот за интегритет ќе се одржи на деновите 26.10.2019 и 27.10.2019 година (сабота и недела) во просторите на филозофскиот факултет и тоа во следниве групи:

26.10.2019 година

Група 1 – од 10:00 до 12:00 часот

Група 2 – од 12:15 до 14:15 часот

Група 3 – од 14:30 до 16:30 часот

27.10.2019 година

Група 4 – од 10:00 до 12:00 часот

Група 5 – од 12:15 до 14:15 часот

Група 6 – од 14:30 до 16:30 часот

Во прилог распоредот за полагање на тестот за интегритет:

РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ТЕСТОТ ПО ИНТЕГРИТЕТ

Се молат кандидатите да бидат присутни на местото за полагање најдоцна половина час пред почетокот на полагањето.

Ви посакуваме среќа.

Со почит

Директор

Проф. Д-р. Наташа Габар Дамјановска