(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Листата на положени кандидати од психолошкиот тест можете да ја видите

Резултати – психолошки тест

Исто така, ве известуваме дека групите за полагање на тестот за интегритет ќе бидат објавени утре најдоцна до 12:00 часот.

Со почит,
Директор
Проф. Д-р Наташа Габер Дамјановска