Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021 година

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ве известуваме дека конечната база на студии на случај е целосна и истата содржи: 250 студии на случај од кривична област и 250 студии на случај од граѓанска област.

Ви посакуваме среќа на сите.

Со почит,

Академија за судии и јавни обвинители Павел Шатев

Директор

Проф. д-р Наташа Габер Дамјановска