(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021 година

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ве известуваме дека дел од обновената база на студии на случај за практичниот дел од приемниот испит можете да ја преземете тука. Воедно, Ве известуваме дека ова не е конечната база на студии на случај и дека во најскоро време ќе биде објавен и останатиот дел од студиите на случај, кои ја сочинуваат целата база на практичниот дел од приемниот испит.

 

Со почит,

Академија за судии и јавни обвинители

Павел Шатев

Директор

Проф. д-р Наташа Габер Дамјановска