(мкд) Академијата за судии и јавни обвинители ги подготвува просториите во пресрет на отпочнување на обуката за VII генерација на идни судии и јавни обвинители

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.