Онлајн обука на тема ,,Значењето на ревизорските извештаи во борбата против корупцијата’’

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев во соработка со Trsansparency international во рамки на проектот ,, Јакнење на капацитетите на институциите во борбата против корупцијата, поддржан од УСАИД организира онлајн обука на тема: ,,Значењето на ревизорските извештаи во борбата против корупцијата’.

Онлајн обуката ќе се реализира на 18 мај 2021 година (вторник), на платформата ЗООМ, со почеток во 10:00 часот.

 

Програмата согласно која ќе се одвива онлајн обуката можете да ја преземете тука

 

За да пристапите на платформата и да ја следите обуката кликнете на следниот линк:

 

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/97299487394?pwd=ci9kc2w0bEtXeG0xdnpxUU9hWVpCZz09