ИЗВЕСТУВАЊЕ - прашања за квалификацискиот испит

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2020/2022 година,

Ве известуваме дека конечната база со прашања за квалификацискиот испит е јавно објавена на следниот линк http://www.prasanja.mk

Исто така, Ве известуваме дека  Програмата за приемен испит во делот на Право на Европската Унија прилагодена во согласност со конечната база може да ја подигнете ТУКА

Вид на обука
Категорија Tековен приемен испит за кандидатите за VIII генерација слушатели