Резултати по приговори и жалби

Почитувани кандидати кои го положивте психолошкиот тест, Ве информираме дека по конечност на одлуките по…

Прочитај повеќе

Објавување на прелиминарна листа - 14.01.2021

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием на VIII-ма генерација слушатели во почетна обука…

Прочитај повеќе