Известување за полагање на тестот за познавање на еден од трите најчесто користени јазици во ЕУ

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2020/2022 година, Ве известуваме…

Прочитај повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ - прашања за квалификацискиот испит

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2020/2022 година, Ве известуваме…

Прочитај повеќе

ИЗВЕСТУВАЊА

Распоред за полагање на тестот за познавање на еден од трите најчесто користени јазици во…

Прочитај повеќе

Правилник за приемен испит

Правилник за приемен испит

Прочитај повеќе

Закон за Академијата за судии и јавни Обвинители

  Закон за Академијата за судии и јавни Обвинители   Измени на законот за АСЈО…

Прочитај повеќе

Програма за приемен испит

Програма за приемен испит

Прочитај повеќе

Подготвителна настава – презентација

ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА - VIII генерација

Прочитај повеќе