Pozzd. dali formata na ispitot ke bide isto,

  Почитуван/а сите фази од испитот ќе се одвиваат исто како за 7ма генерација, со…

Прочитај повеќе

Почитувани, дали документите треба да ги доставам лично или може и преку полномошник?

Почитуван/а документите можете да ги доставите и преку полномошник. За повеќе информации погледнете ги известувањата…

Прочитај повеќе