Веќе еднаш пред една недела го поставив прашањето, немам никаде добиено одговор, па ке Ве молам за одговор! Кога ќе се полага испитот по странски јазик, кога квалификацискиот?Дали ке објавите временска динамика, како претходниот оглас?За да знаеме, планираме, барем ориентациони да се дадени датуми!