Почитувани Бо сакала да прашам дали доколку на денот на некое од полагањата бидиме спречени да присуствуваме на полагањето со оглед на моменталната ситуација (поради позитивен ПЦР тест, решение за изолација и сл) би ни била дадена можност да полагаме по истекот на решението, и каде да ја пријавиме таа ситуација? Однапред благодарам