Почитувани, молам за одговор дали е веќе или кога ке биде објавен огласот на прием на VIII генерација судии и јавни обвинители?

Огласот за прием на VIII генерација слушатели во Академијата за судии и јавни обвинители сеуште не е објавен. Кога истиот ќе биде објавен ќе бидете известени на веб страницата на Академијата. За таа цел следете ја нашата веб страница која секојдневно се ажурита со новости.