Koga ce bide objaven oglasot za priem na VIII generacija slusateli na pocetna obuka za sudii i j.obviniteli? Fala odnapred…

Одговор: Се што е поврзано со објавување на огласот, како и за сите понатамошни чекори, Академијата навремено ќе објавува на својата Веб страна. За таа цел, Ве молиме редовно да ја следите Веб страната на Академијата.