(мкд) Слободен пристап до информации од јавен карактер


Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shq. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Согласно член 8 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер (Службен весник на РСМ бр.101/209) за службено лице кое ќе посредува и ќе укажува помош при остварување на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, директорот на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ го назначува лицето:

М-р Сања Пандилов, државен советник

Службен телефон: 022401577

Мобилен телефон: +38975203897

Електронска пошта: Sanja.Pandilov@jpacademy.gov.mк

 

Образец за Барање за пристап до информации од јавен карактер (Преземи)

Образец за Жалба (Преземи)