(мкд) Онлајн обука на тема ,,Зајакнување на правосудниот систем во борбата против корупцијата и конфискација на имот’’

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

                Во рамки на проектот ,, Јакнење на капацитетите на институциите во борбата против корупцијата, Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев во соработка со Trsansparency international и УСАИД организираат онлајн обука на тема: ,, Зајакнување на правосудниот систем во борбата против корупцијата и конфискација на имот’.

                Онлајн обуката ќе се реализира на 11 јуни 2021 година (петок), на платформата ЗООМ, со почеток во 10:00 часот.

                Излагања поврзани со темата на обуката ќе имаат: Г-дин Нури Бајрами, член на Државната комисија за спречување на корупција, Г-ѓа Фатиме Фетаи, Јавен обвинител во Вишо јавно обвинителство- Скопје, Г-ѓа Софка Пејовска Дојчиновска, член на Државната комисија за спречување на корупција и Г-дин Ристо Бојаџиски, Јавен обвинител во Јавно обвинителство- Штип.

 

                Програмата согласно која ќе се одвива онлајн обуката можете да ја преземете тука

За да пристапите на платформата и да ја следите обуката кликнете на следниот линк:

Join Zoom Meeting

 https://zoom.us/meeting/register/tJArcOmvpzgtGtJwTJH2sqRMKdKsYxUlzrrQ