(мкд) Офицер за безбедност на класифицирани информации


Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shq. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Согласно член 65 став 2 од Законот за класифицирани информации (Службен весник на РСМ бр.275/2019), директорот на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ за офицер за безбедност на класифицирани информации го назначи лицето:

М-р Сања Пандилов, државен советник

Службен телефон: 022401577

Мобилен телефон: +38975203897

Електронска пошта: Sanja.Pandilov@jpacademy.gov.mk