(мкд) Известување за изречена дисциплинска мерка

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Почитувани,

По спроведена дисциплинска постапка за Агим Ибрахими, слушател на VII генерација во почетна обука од страна на Дисциплинската Комисија до директорот беше предложена Дисциплинска мерка - Предупредување/ Јавна опомена поради повреда на член 62 став 1 алинеја 4 од Правилникот за почетна обука.  Директорката на ден 10.11.2021 ја изрече предложената мерка:

 

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ – ЈАВНА ОПОМЕНА зa  слушателот Агим Ибрахими која може да ја видите на следниов линк.

Вид на обука
Категорија