(мкд) ИЗВЕСТУВАЊЕ – Распоред за полагање на тестот за познавање на еден од трите најчесто користени јазици во ЕУ

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во VIII-ма генерација слушатели во почетна обука за генерацијата 2020/2022 година,

Во прилог го објавуваме распоред на групи за познавање на тестот за познавање на еден од трите најчесто користени јазици во ЕУ. Исто така уште еднаш Ве замолуваме да дојдете 30 минути пред полагањето на тестот, да носите заштитни маски и ракавици и да се придржувате до Проколите за полагање кои веќе се објавени на веб-страницата. Ви посакуваме успех, Со почит, Академија за судии и јавни обвинители Директор, Проф. Д-р Наташа Габер Дамјановска

Вид на обука
Категорија