(мкд) И Н Ф О Р М А Ц И Ј А

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Во врска со семинарот на ЕЈТН, HFR/2020/07 со наслов: Автономноста на јавните обвинители и нивната есенцијална улога во Владеење на правото, кој првично требаше да се одржи на 29-30 октомври 2020 година во Шпанија, се трансформираше во онлајн активност која ќе се одржи на истите датуми.

Крајниот рок за пријавување е до 5 октомври 2020 година. Семинарот е наменет за јавните обвинители од сите инстанци.

Сите заинитересирани кои веќе не се пријавиле претходно можат да го сторат тоа преку линкот: HFR/2020/07.