Со оглед на тоа дека повеќето документи ги имаме во само еден примерок, може ли документацијата да се достави во копии заверени на нотар?

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Да, документите можат да се доставт и како копии заверен на нотар.