Почитувани,Дали како доказ од Агенцијата за вработување со кој се докажува работно искуство на правни работи по положен правосуден испит, се мисли на “преглед на пријави/одјави од задолжително социјално осигурување” со печат и потпис од службено лице каде што децидно е наведено меѓуостанатото, датата на засновање на раб.однос, престанок, работодавачот како и работното место на кое работи(ел) работникот, со оглед да одтаму информираат дека тоа е доказот кој го издаваат? Благодарам

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Почитуван/а, се мисли на Преглед на регистрирани податоци од матична книга на евиденција, со печат и потпис.