Почитувани, дали доставувањето на документите кои им е истечен рокот односно дополнување на документацијата која се наоѓа во архивата од минатиот оглас, мора да биде лично со оглед да не се сите кандидати од Скопје.

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Доколку сте спречени од било кои причини лично да ги доставите документите, истото може да го направи друго лице со полномошно.