Почитувани, дали документите треба да ги доставам лично или може и преку полномошник?

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Почитуван/а документите можете да ги доставите и преку полномошник. За повеќе информации погледнете ги известувањата на Веб страната на Академијата, или пак одговорите на прашањата кои се веќе поставени каде ќе најдете повеќе и за Вашете прашање.