Дали ќе бидат истите прашања од минатиот оглас?

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Одговор: Прашањата се јавно достапни на Веб страната на Академијата, во делот „Пристап до базата за полагање на испит во Академијата“. Согласно законската обврска Академијата ја ревидира и освежува базата во поглед на прашањата и одговорите, за конечноста на истата ќе бидете известени со известување на Веб страната на Академија по што базата нема да претрпи понатамошни промени.