(мкд) Oбјавување резултати од тестот за познавање на еден од трите најчесто користени јазици во ЕУ

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во VIII-та генерација слушатели на почетна обука,

Согласно член 11а од Правилникот за полагање на приемениот испит во Академијата за судии и јавни обвинители во прилог ги објавуваме резултатите од тестот за познавање на еден од трите најчесто користени јазици во ЕУ (англиски) за сите кандидати кои полагаа на ден 28.11.2020 година.