(мкд) Известување за изречена дисциплинска мерка

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shq. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Почитувани,

 

По спроведена дисциплинска постапка за Агим Ибрахими, слушател на VII генерација во почетна обука од страна на Дисциплинската Комисија до директорот беше предложена Дисциплинска мерка – Предупредување/ Јавна опомена поради повреда на член 62 став 1 алинеја 4 од Правилникот за почетна обука.  Директорката на ден 10.11.2021 ја изрече предложената мерка:

 

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ – ЈАВНА ОПОМЕНА зa  слушателот Агим Ибрахими која може да ја видите на следниов линк.