(мкд) Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021 година

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ве известуваме дека полагањето на тестот за интегритет ќе се одржи  на 26 и 27 (сабота и недела) октомври  2019 година, на Филозофскиот факултет при Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј’’ во Скопје.

Термините и групите за полагање ќе бидат дополнително објавени на веб страната на Академијата, веднаш по објавувањето на резултатите од спроведениот психилошкиот тест.

Ве молиме редовно да ја следите нашата веб страна.

 

Со почит,

 

Академија за судии и јавни обвинители Павел Шатев

Директор

Проф. д-р Наташа Габер Дамјановска