Почитувани,

Ве известуваме дека советувањето на тема: „Закон за укажувачи“ кое беше предвидено да се одржи на 28 ноември 2019 година во просториите на Академијата,  се ОДЛОЖУВА поради спреченост на предвидените предавачи и поради недоволен број на учесници.

За новиот термин на советувањето дополнително ќе Ве известиме.

 

Советувањето беше наменето за стручни судски и јавнообвинителски соработници од сите апелациони подрачја.