Известување за полагањето на писмениот дел од испитот

Почитувани кандидати кои се стекнавте со правото да го полагате писмениот дел од испитот,

Во очекување на новите ковид мерки кои треба да ги донесе Владата на РСМ, сеуште не сме во можност да излеземе со известување за полагањето на писмениот дел од испитот.

Со почит,

Академија за судии и јавни обвинители

Директор

Проф. д-р Наташа Габер Дамјановска