ПОЧИТУВАНИ КАНДИДАТИ КОИ СЕ ПРИЈАВИВТЕ НА ИСПИТОТ ЗА ПРИЕМ ВО ПОЧЕТНАТА ОБУКА ЗА VII ГЕНЕРАЦИЈА

Академијата за судии и јавни обвинители, согласно воспоставената пракса сите корисни информации редовно и навремено ги објавува на својата Веб страница.

Со цел да бидете во тек со сите актуелности ве молиме да ја следите нашата Веб страна,бидејќи силно веруваме дека нејзините содржини ќе бидат во ваша полза.

Воедно, ви нудиме уште една можност да ја следите нашата работа и преку нашата Фејсбук страница.

 

Со почит,

Директор,

            Проф.д-р. Наташа Габер Дамјановска