Известување

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019/2021 година,

Ве известуваме дека квалификациониот испит  ќе се одржи во Компјутерскиот центар на Правниот факултет во Скопје.

 

Поради големиот број на пријавени кандидати, а ограничени технички капацитети за одржување на испитите, полагањето ќе одржи во групи на 10, 11, 12, 13 и 14 Септември и тоа поделени во следните термини:

 

10 Септември (вторник) со почеток во 16:30 часот  (I група)

11 Септември (среда) со почеток во 16:30 часот  (II група)

12 Септември (четврток)

III  група  со почеток во 11:30

IV група со почеток во 15:30

13 Септември (петок)

V  група со почеток во 11: 30

VI  група со почеток во 15:30

14 Септември (сабота)

VII група со почеток во 9:00 часот

VIII група со почеток во 13:00 часот

IX група со почеток во 17:00 часот

Воедно Ве информираме дека распоредот  на кандидати, поделени по денови, групи и термини на полагање можете да го погледнете  ТУКА.

За сите дополнителни информации слободно контактирајте не

Ви посакуваме успех

      Со почит,
Директор
Проф. д-р Наташа Габер Дамјановска