Известување

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019/2021 година,

Ве известуваме дека конечната база со прашања за квалификацискиот испит е јавно објавена на следниот линк http://www.prasanja.mk.

Исто така, Ве известуваме дека  Програмата за приемен испит прилагодена во согласност со конечната база, со означени промени со црвена боја, може да ја подигнете ТУКА