И З В Е С Т У В А Њ Е за пријавените кандидати на јавниот оглас за VIII генерација слушатели во почетна обука на Академијата

Почитувани кандидати,

 

Академијата за судии и јавни обвинители ве известува дека поради технички проблеми, при креирањето на корисничките имиња и лозинки за пристап до линкот за подготвителна настава,  нема да бидете во можност да пристапите до презентацијата поставена во рамки на подготвителната настава на начин опишан во претходното известување на нашата Веб-страна.

Со цел да ви го олесниме пристапот, презентацијата можете да ја преземете тука

 

Со почит,

 

Академија за судии и јавни обвинители

Директор,

Проф.д-р Наташа Габер Дамјановска