Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021

Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас  за прием во почетна обука 2019-2021, полагањето на тестот за интегритет ќе се одржи на деновите 26.10.2019 и 27.10.2019 година (сабота и недела) во просторите на филозофскиот факултет и тоа во следниве групи:

26.10.2019 година

Група 1 – од 10:00 до 12:00 часот

Група 2 – од 12:15 до 14:15 часот

Група 3 – од 14:30 до 16:30 часот

27.10.2019 година

Група 4 – од 10:00 до 12:00 часот

Група 5 – од 12:15 до 14:15 часот

Група 6 – од 14:30 до 16:30 часот

Во прилог распоредот за полагање на тестот за интегритет:

РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ТЕСТОТ ПО ИНТЕГРИТЕТ

Се молат кандидатите да бидат присутни на местото за полагање најдоцна половина час пред почетокот на полагањето.

Ви посакуваме среќа.

Со почит

Директор

Проф. Д-р. Наташа Габар Дамјановска