Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021

Листата на положени кандидати од психолошкиот тест можете да ја видите

Резултати – психолошки тест

Исто така, ве известуваме дека групите за полагање на тестот за интегритет ќе бидат објавени утре најдоцна до 12:00 часот.

Со почит,
Директор
Проф. Д-р Наташа Габер Дамјановска