Почитувани кандидати пријавени на јавниот оглас за прием во почетна обука 2019-2021 година,

Ве известуваме дека полагањето на психолшкиот тест ќе се одржи  на деновите 12.10.2019 и 13.10.2019 година, на Филозофскиот факултет при Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј’’ во Скопје, во следните термини:

 

  • 09:00 – 12:00 часот
  • 12:15 – 15:15 часот
  • 15:30 – 18:30 часот

 

Групите за полагање може да ги превземете тука.

Воедно, ги замолуваме сите кандидати да бидат присутни на местото на полагање најдоцна 30 минути пред почетокот на полагањето.

 

Со почит,

Академија за судии и јавни обвинители

Павел Шатев

Директор

Проф. д-р Наташа Габер Дамјановска