Календар на Активности

offer lace bridesmaid dresses, lace top bridesmaid dresses
СOСТАНОК НA ДИРЕКТОРКАТА НА АКАДЕМИЈАТА СО НЕГОВАТА ЕКСЕЛЕНЦИЈА АМБАСАДОРОТ НА ХОЛАНДСКОТО КРАЛСТВО ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА  | 10/04/019

Новости за академијата

На 10 април 2019 година во просториите на Академијата за судии и јавни обвинители  Павел Шатев, директорката проф. Д-р Наташа Габер Дамјановска оствари средба со Неговата екселенција Амбасадорот на Холандското Кралство, Вилем Ваутер Пломп.

На состанокот директорката даде информација за актуелното работење на Академијата, а воедно се договорија и за идни форми на понатамошна соработка.